Saturday, July 30, 2011

komputer baru


Alhamdulillah....akhirnya saya dapat jugak tengok siapa follower blog saya. Sebelum nie saya langsung tak boleh tengok siapa yang jadi follower blog saya samaada kat laptop atau komputer kat pejabat. Bila jabatan saya tukar komputer baru Dell (hari khamis lepas), barulah saya dapat lihat siapa follower saya. Terima kasih kepada anda yang sudi menjadi follower blog saya. Walaupun bilangan follower blog saya tidak banyak....saya dah amat-amat gembira dengan kesudian anda. Insyaallah.....jika ada masa saya akan melawat blog-blog follower ini (yg mana ada blog). Komputer pejabat sahaja yang membolehkan saya nampak senarai follower.....jadi faham2lah kalau ofis....hanya masa rehat sahaja saya boleh jenguk blog.


Saya mintak maaf jika tak dapat menjawap sapaan anda di shoutmix. Internet kat komputer ofis tertakluk kepada web marshall so ada yang di sekat jadi shoutmix adalah salah satu daripadanya.

2 comments:

quinnie said...

berseri2 rupa komputer baru...hehhehe...selamat menyambut ramadhan almubarak buat daria..moga persahabatan kita di alam maya ni dirahmati Allah dan berkekalan hendaknya...:)

Mekar said...

Bila ada komputer baru, semangat nk buat kerja pun makin membara. ya dak?