Friday, April 1, 2011

Bingka Labu


Bingka labu nie dah buat lama tapi tak sempat nak dimasukkan dalam blog. Sibuk sangat kebelakangan nie. Resepi bingka labu nie saya guna resepi yang saya belajar masa kat kelas talam part 2 Chef Asma. Memang sedap sangat bingka labu nie....banyak jugak yang saya makan wp saya tahu kalorinya amat tinggi sebab ada santan, telur dan gula...hmmmm sedap punya pasal. Resepi nantilah saya masukkan sebab nota2 resepi masih dalam kotak.....belum dikeluarkan lagi sebab bilik bacaan belum siap lagi.




Gambar nie dah lama dok dalam folder gambar kat komputer ofis nie. Tadi masuk blog Cik Mat Gebu.......hari nie CMG ajar cara nak update gambar mengunakan www.picnik.com. So inilah hasilnya ajaran CMG tu. Nampak clear gitu.....thanks banyak2 CMG. Anda berminat untuk mengetahui caranya silalah ke blog CMG kita....step by step CMG tunjukkan.

1 comment:

Ummi said...

alahaaiii Bdaria...sedaaaapppnyaaaa...nakk, naakkk..kira hadiah tuk akak la sempena special day ni...bole? hehehhe...best sungguh kalau dpt bingka ni..