Wednesday, July 28, 2010

Fragrances Warehouse Sale

Hari nie saya ambil cuti rehat. Beberapa minggu lepas saya terima sms yang meminta supaya saya mengambil hadiah yang dimenangi dalam tempoh sebulan dan tarikh akhir adalah 30hb nie. So walaupun hadiah tu cuma bernilai RM165 tapi sapa nak bagi kan. Jadi ambilah cuti hari nie. Cewah alasan tapi yang sebenarnya kan saya tergedik-gedik nak gi kat sini ......Fragrances and cosmetics warehouse sale yang diadakan di Corus Hotel, Cyristal Ballroom 1, level 1. Tarikh warehouse adalah dari hari nie 28hb sehingga 30hb nie bermula jam 10 pagi sehingga 6.30 petang. Diskaun sehingga 70% dan jenama yang ditawarkan adalah seperti dibawah.

Kalau anda naik LRT, turun di Ampang Park dan naik tangga yg menghala ke citibank building. Lalu kat citibank pastu wisma MCA dan kemudian anda akan jumpa jejantas. Naik jejantas nie dan turun depan Corus hotel. 2 tahun lepas warehouse nie diadakan di armada hotel PJ, sekarang nie kat KL pulak. Memang saya tak pernah miss warehouse nie. Maklumat detail tengok kat senarai warehouse yg terletak dibahagian kanan blog nie.


Saya sampai jam 10.10 pagi.....orang masih tak ramai so bolehlah pergi kat setiap satu booth test minyak wangi sampai penuh tangan disembur sampai tudung yg saya pakaipun disembur jugak
. Jam 10.40 saya pi barislah untuk bayar kalau tak tak tau berapa banyak yg saya akan ambil......rambang mata. Ada perempuan kat depan saya beli lebih RM1400...wow nak meniaga ke apa sampai banyak macam tu dia beli. Sepanjang jalan balik orang pakat paling kat saya bila lalu sbb penuh dengan bau minyak wangi. Gi bangunan citibank ambil hadiah pastu balik rumah.

Ni jenama yang ditawarkan. Jenama paris hilton for ladies dah habis wp baru 15 minit berlangsung. Harga kat bawah tu....itu utk item yg saya belilah. Banyak lagi terutama cosmetics tapi saya tak minat sbb tak pakai.


Antonio Banderas
Banana Republic
Ferrari

Gap

Givenchy

Guess

Jessica Simpson

Kate Moss

Kylie Minogue

Loewe

Miss Sixty

MNG

Morgan

Moschino

Paris Hilton

Paul & Joe


Yang nie pulak adalah hadiah yang saya menangi dari peraduan San Remo. periuk nie tebal dan stainless steel. Dah lama nak beli periuk nie masa tengok kat Ikea, sekarang saya dah dapat periuk nie.



Saya nak ucapkan terima kasih buat Jiya atas watermark yang cantik nie. Saya suka watermark yang simple tapi bila fikir tak kan nak kosong je...... hanya tulisan. Kat atas meja rakan sekerja saya ada mug yg ada ukiran lebah-lebah (bees) so saya pun bagitau jiya saya nak ada ikon bee kat watermark tu. Jadi inilah hasilnya. Jika anda berminat dengan hasil kerja Jiya boleh ke blog beliau


1 comment:

maz said...

Salam kenal dan kunjung bls..mksih ye sdi sngah dpur kecik kita..waaa..bnyknya shping tu..tpi klu dah suke xleh nk stopp..hehe..kita minat pngan mgkuk..kita link ye...