Wednesday, July 14, 2010

Saya beli bunga nie pada hari selasa lepas dan letakkannya dalam bilik pejabat pagi tadi. Kekwa purple nie merimbun betul....memang tergoda sungguh masa lihat kat Tesco. Saya letak ditepi pintu bilik pejabat. Pagi nie 3 orang cleaner lady sanggup datang kebilik saya untuk belek bunya kekwa ungu nie. Jadi pujaan rupanya kekwa nie. Sepasu bunga nie hanya RM7.90 tapi kalau kat Ikea ia lebih murah cuma tidak subur dan merimbun macam nielah.

My ofis mate pulak cakap saya nak buat kebun dalam pejabat. Belum sampai tahap kebun lagi (tak lama lagi jadilah kebun) sbb pokok hidup belum banyak lagi. Nanti saya penuhkan pokok hidup dalam bilik nie....nak buat macammana kalau dah tiap2 hari parking kat Ikea, mahunya tak berkenan dengan pokok2 hidup kat situ tambah pulak murah.

Kan belum banyak lagi, masih banyak ruang yang perlu dipenuhkan. Bilik nie berdinding kaca so kalau tak letak something memang nampak kosong sangat.


Cantik tak beg nie, tergoda dengan beg nie lah saya sanggup tambah sebotol shower oil berharga RM90 hanya semata-mata nak cukupkan jumlah belian RM500 supaya saya dapat 2 beg nie dan barangan L'Occitance (yg botol kecil dan 1 ketul sabun) secara percuma. Berkenan sungguh dengan beg nie.

No comments: